We hebben Anatis opgericht om een verwerking voor vloeibaar landbouwafval van het type drijfmest te ontwikkelen. Zo hebben we het Anyole®-proces uitgewerkt. Dat is gebaseerd op een hydraulisch systeem met gedifferentieerde stromen (multifase gecombineerd met twee metabole fasen) dat de activiteit van verschillende microbiële complexen stimuleert.

Op vraag van de markt hebben we ons Anyole-productassortiment uitgebreid en een nieuw eenvoudig, robuust en modulair proces ontwikkeld: het Fluid-Anyole®-proces.

Anatis begeleidt u tijdens het hele proces: van de opstart van uw dossier over de inbedrijfstelling van de installatie tot de exploitatie ervan.

U krijg van ons onontbeerlijk advies. En om te zorgen dat uw installatie constant zonder verrassingen werkt, bewaken we de verschillende parameters ervan.

Dat is wat Anatis anders maakt dan een gewone ondernemer.

Anatis maakt uw droom waar: dat u niet langer afhankelijk bent van fossiele energiebronnen en niet langer achtervolgd wordt door altijd maar stijgende energiekosten. Of u nu landbouwer, industrieel of gemeente bent: Anatis helpt u om zo onafhankelijk mogelijk te worden op het vlak van elektriciteit en warmte.

Biomethanisatie biedt 365 dagen per jaar een veilige, betrouwbare en vooral weersonafhankelijke energiebron!

Dankzij het unieke en gepatenteerde Fluid-Anyole®-proces dat door Anatis werd ontwikkeld, kunnen we u een installatie garanderen die:

  • Perfect op uw industrie of landbouwsector is afgestemd
  • Zichzelf van stroom voorziet
  • Van professionele kwaliteit is, ongeacht het vermogen dat u kiest

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jean-Charles REYNDERS
Jean-Charles REYNDERS
Voorzitter
François-Xavier GEUBEL
François-Xavier GEUBEL
Gedelegeerd bestuurder
Thomas REYNDERS
Thomas REYNDERS
Operationeel directeur
Raphaël ANCIAUX
Raphaël ANCIAUX
Business developer